Названо кількість зруйнованих та пошкоджених будинків у Миколаєві

Читать на русском
У Миколаєві внаслідок ракетного обстрілу повністю зруйновано 30 багатоквартирних та 70 приватних житлових будинків.

У Миколаєві внаслідок ракетного обстрілу повністю зруйновано 30 багатоквартирних та 70 приватних житлових будинків. Ще понад 800 – пошкоджено.

Про це повідомив міський голова Олександр Сенкевич на брифінгу у Медіацентрі Україна у п'ятницю, 2 грудня.

Війська рф пошкодили насосну станцію – мер МиколаєваПід час ракетного обстрілу російські окупанти пошкодили насосну станцію комунального підприємства «Миколаївводоканал», розташовану в Херсонській області.

«У Миколаєві ракетними обстрілами зруйновано або пошкоджено 874 багатоквартирні та 1070 приватних житлових будинків. З них 30 багатоквартирних та 70 приватних зруйновані вщент і відновленню не підлягають. Людей, які залишилися без житла, розмістили у місцях тимчасового проживання, гуртожитках та дитсадках», – сказав Сенкевич.

За його словами, зараз забезпечити цих людей окремим житлом немає можливості та немає процедури з купівлі та будівництва житла потерпілим.

«Ми фіксуємо руйнування, вносимо їх до спеціальної таблиці, і як тільки з'явиться можливість, вирішуватимемо ці питання», – додав мер.

Нагадаємо, за даними голови Миколаївської ОВА, щодня понад 500 жителів повертаються до Миколаївської області. Тих, хто виїжджає, майже немає.

ЗСУ залишилося звільнити ще три населені пункти на Кінбурнській косі для того, щоб Миколаївська область вважалася повністю деокупованою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: