Під Мелітополем злетіла у повітря військова база окупаційних військ рф – Федоров

Читать на русском
Точні втрати окупантів поки невідомі, але їх оцінюють, як великі - в захопленій росіянами офісній будівлі, яка була зруйнована, розміщувався особовий склад
Ілюстративне фотоapostrophe.ua

Під тимчасово окупованим Мелітополем у Запорізькій області, на території селища Веселе, Збройні Сили України ліквідували військову базу російських окупантів. Ворог зазнав серйозних втрат.

Про це написав мер Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram 21 листопада.

У Міноборони спрогнозували, коли Україні вдасться звільнити КримЗбройні сили України можуть повернутися в Крим до кінця грудня. Тоді війна з рф може закінчитися до весни.

«Мінус ще одна військова база окупантів у Мелітопольському районі. Вчора ввечері в тимчасово окупованому селищі Веселе ворогові точно було невесело - зафіксовано 3 потужних вибухи. За уточненою інформацією, рашисти невдало покурили на своїй же військовій базі, яка розміщувалася на території одного з фермерських господарств» - написав він.

Точні втрати окупантів поки невідомі, але їх оцінюють, як великі - в захопленій росіянами офісній будівлі, яка була зруйнована, розміщувався особовий склад російських окупантів, а поруч з ними - військова техніка. Місцеві повідомляють про серйозні руйнування на об'єкті.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітополі в Запорізькій області вранці 15 Листопада прогримів потужний вибух. Попередньо, було уражено місце розташування російських окупаційних підрозділів.

Тим часом згідно з даними Генерального штабу ЗСУ, російські окупанти нарощують свої війська біля захопленого Мелітополя Запорізької області та зменшують кількість особового складу в окупованих населених пунктах Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: