У Мелітополі «накрили» училище, де базувалися російські окупанти – мер

Читать на русском
Удар було завдано біля одного з міських училищ, яке російські окупанти переобладнали під казарми для особового складу
Ілюстративне фотоГенеральний штаб ЗСУ

У тимчасово окупованому Мелітополі у Запорізькій області вранці 15 листопада прогримів потужний вибух. Попередньо, було уражено місце розташування російських окупаційних підрозділів.

Про це написав міський голова Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram.

«Гучний вибух у житловому районі на півночі Мелітополя, біля 24-го училища, де зосереджено чергове лігво окупантів. За попередньою інформацією вибуховою хвилею в сусідньому будинку вибило скло до 4-го поверху. Туди відразу ж поїхали швидкі, пожежники та рашистські поліцейські. Збираємо деталі, що цього разу курили окупанти» - повідомив він.

Нагадаємо, колишній командувач американськими військами в Європі Бен Ходжес заявив, що на початку 2023 року українські захисники повинні деокупувати Маріуполь та Мелітополь.

У вівторок, 8 листопада, українські військові знищили кілька складів і базу російських окупантів у південних областях, у тому числі біля тимчасово окупованого Мелітополя.

Тим часом згідно з даними Генерального штабу ЗСУ, російські окупанти нарощують свої війська біля захопленого Мелітополя Запорізької області та зменшують кількість особового складу в окупованих населених пунктах Херсонської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: