На лівому березі Києва є проблеми з електропостачанням – Yasno

Читать на русском
На лівому березі Києва є проблеми з електропостачанням. Про це повідомив гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко у п'ятницю, 2 грудня.

На лівому березі Києва є проблеми з електропостачанням. Сьогодні столиця могла максимально спожити 1022 МВт при орієнтовній потребі в 1500 МВт.

Про це повідомив гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко у п'ятницю, 2 грудня.

Відновлення енергетичної інфраструктури України: чим допомагають союзникиСША, Британія, Німеччина, Франція, Латвія, Японія, Чехія та інші країни виділили Україні кошти на відновлення енергетичної інфраструктури, а також передали генератори чи трансформатори.
ёё11111

«Є деякі проблеми на лівому березі, там один з двох із об'єктів генерації не може давати достатньо потужності, якої потребують споживачі, а отже працює тільки інший об'єкт і лише його дві магістральні лінії. Вони часто перенавантажуються. Тому, на жаль, відключення у Дарницькому та Дніпровському районах через це дещо триваліші, ніж в решті міста. Енергетики роблять усе можливе, щоб відновити повноцінне постачання», - зазначив він в Facebook.

Нагадаємо, Київ учора майже вийшов на відключення електроенергії за графіком. У той же час в енергосистемі частіше траплялися аварії.

Обленерго почнуть перевіряти на дотримання графіків відключень електроенергії. Також перевірятиметься технічний стан протиаварійної автоматики.

Мер Києва Віталій Кличко припускає, що відключення електроенергії у Києві триватимуть до весни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: