Бої на Луганщині: війська рф завдали авіаударів біля Макіївки

Читать на русском
У Луганській області російські окупанти завдали авіаційних ударів поблизу Макіївки. Також були обстріли з артилерії.

У Луганській області російські окупанти завдали авіаційних ударів поблизу Макіївки, а також обстріляли з танків та артилерії шість населених пунктів.

Про це повідомила пресслужба Луганської ОВА у Telegram.

З приходом морозів на Луганщині можливі гарні новини від ЗСУ – ГайдайЗ настанням морозів ЗСУ можуть дати позитивні новини з Луганської області, а саме зі Сватівсько-Кременного напрямку.

«Неподалік Макіївки росіяни завдали авіаційних ударів. Вони обороняються на Куп'янському та Лиманському напрямах. І все ж таки здійснили обстріли з танків та артилерії різних типів по Новоселівському, Стельмахівці, Макіївці, М'ясожарівці, Майданчику, Невському, Краснопопівці», – йдеться у повідомленні.

29 листопада на Луганщині українська авіація завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських окупантів, а також два удари по ворожих позиціях ЗРК.

Крім того, ЗСУ збили три безпілотники «Орлан-10».

Нагадаємо, голова ОВА повідомляв, що швидкому просуванню ЗСУ у Луганській області все ще заважає погода. Українські військові зараз обороняють Білогорівку та просуваються на Сватово-Кремінному напрямку.

У 12 населених пунктах Луганщини ЗСУ вже встановили український прапор.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: