Час відключення світла на Харківщині сягатиме 5-6 годин – голова ОВА

Читать на русском
У Харкові та області збільшать час відключення електроенергії. З 3 години він виросте до 5-6 годин.
kharkov.comments.ua

У Харкові та області збільшать час відключення електроенергії. Якщо раніше це було на 3 години, то зараз інтервал може досягати 6 годин.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в єфірі телемарафону.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Після останніх обстрілів ми відновили електропостачання і по області, і по Харкову, проте оскільки дуже важка ситуація в нашій державі, до нас щодня доводять ліміти, ліміти постійно скорочуються використання електроенергії, і в нас вводиться 12 черг відключення населення від електропостачання. Якщо раніше ми говорили про три години, то зараз ця цифра може доходити і до 5-6 годин», – сказав він.

Глава ОВА додав, що влада також проводить роботу з підприємцями та бізнесом, щоб максимально перебудувати їхню роботу, «бо відключати їх ми також повинні».

Нагадаємо, у Кабміні заявили, що в Україні склалася складна ситуація з електропостачанням, але вже є можливість давати світло у будинках по 5-6 годин на день.

Мер Києва Віталій Кличко припустив, що відключення електроенергії у столиці триватимуть до весни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: