У МВС розповіли, скільки зниклих безвісти людей вдалось знайти з 24 лютого

Читать на русском
Від початку повномасштабного вторгнення рф, правоохоронцям вдалося знайти близько 30 тисяч осіб. Найбільше зниклих безвісти фіксують на Донбасі.

Від початку повномасштабного вторгнення рф, правоохоронцям вдалося знайти близько 30 тисяч осіб. Найбільше зниклих безвісти фіксують на Донбасі.

Про це йдеться у заяві представниці МВС Олени Матвєєвої.

Стало відомо, скільки людей зникли безвісти на війні в УкраїніВід початку повномасштабного вторгнення росії в Україні зникли безвісти понад 15 тисяч людей.

Від початку вторгнення правоохоронці отримали близько 48 тисяч повідомлень про людей, які зникли безвісти. Правоохоронцям вдалося виявити майже 30 тисяч людей за цими заявами. Наголошується, що йдеться лише про повідомлення, спрямовані Національній поліції.

«Інформація вноситься до ЄРДР і правоохоронці починають максимально збирати дані про людину: де зникла людина, чи під час обстрілу, чи під час окупації», - заявила Матвєєва.

Якщо заяву представляє родич зниклого, то робиться ДНК-експертиза, дані якої вносяться до відповідної бази даних. Найбільше зниклих безвісти людей фіксують у Донецькій та в Луганській областях.

Раніше в МВС попередили, що на нову ракетну атаку росіян можна чекати будь-якої миті.

Нагадаємо, стало відомо, скільки цивільних та інфраструктурних об'єктів пошкодили військові рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: