У Мелітополі злетів у повітря ще один колаборант: що відомо

Читать на русском
Партизани підірвали давнього прихильника мелітопольських гауляйтерів Балицького та Данильченка, який раніше був депутатом міської ради від нині заборонених Комуністичної партії та ОПЗЖ
Фото з місця подійt.me/ivan_fedorov_melitopol

Українські партизани вранці 15 листопада підірвали в тимчасово окупованому Мелітополі пособника російських окупантів, колаборанта Дмитра Трухіна. Зрадник отримав поранення, він знаходиться в лікарні в дуже важкому стані.

Про це написав мер Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram.

«Мінус один з мелітопольських братів-колаборантів Трухіних. Вибух у Мелітополі - гучне завершення кар'єри пособника окупантів Дмитра Трухіна, прямо біля під'їзду будинку. У суперважкому стані колабораціоніст доставлений в лікарню» - написав він.

Кого з українських чиновників після 24 лютого запідозрили у держзраді та пособництві росіїКолишні та чинні народні депутати, міністри, мери та інші відомі чиновники, які стали підозрюваними у держзраді після початку повномасштабної війни – на інфографіці.

За словами Федорова, Трухін - давній прихильник мелітопольських гауляйтерів Балицького та Данильченка, був депутатом міської ради від нині заборонених Комуністичної партії та ОПЗЖ, відзначився казнокрадством, порушеннями закону та участю у незаконних «сесіях» міської ради.

Раніше в тимчасово окупованому Мелітополі вранці 11 листопада підірвали під'їзд, в якому живе місцевий колаборант Андрій Бойко, який зайняв при окупантах посаду «глави департаменту культури та спорту».

Тим часом Служба безпеки України проводить стабілізаційні заходи на деокупованій території Херсонської області – виявляє колаборантів та зрадників.

Крім цього, колаборанти в Каховці, що в Херсонській області оголосили так звану евакуацію. Жителів закликають виїхати в Краснодарський край рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: