Британська розвідка розповіла, де на Донбасі тривають інтенсивні бої

Читать на русском
У районі Павлівки та Вугледара Донецької області продовжуються інтенсивні бої. Та російським окупантам навряд чи вдасться досягти там оперативного прориву.
Getty Images

У районі Павлівки та Вугледара Донецької області продовжуються інтенсивні бої. Та російським окупантам навряд чи вдасться досягти там оперативного прориву.

Про це розповіли у британській розвідці.

«Район навколо міст Павлівка та Вугледар у південно-центральній частині Донецької області був ареною інтенсивних бойових дій протягом останніх двох тижнів, хоча частина території перейшла з рук в руки», – йдеться у повідомленні.

За словами розвідників, росія хоче захопити цю ділянку фронту, щоб продовжити наступ на північ регіону. Обидві сторони зосередили там значні сили та при цьому російські морпіхи зазнали великих втрат.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

«Ця територія залишається запеклою, ймовірно, частково тому, що Росія вважає, що ця територія може стати стартовою точкою для майбутнього великого наступу на північ, щоб захопити решту контрольованої Україною Донецької області», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, українські захисники відбили п’ять атак росіян на Донбасі та вдарили по 11 районах зосередження ворога. Тим часом окупанти готуються до нової хвилі прихованої мобілізації.

За минулу добу, 26 листопада, ЗСУ ліквідували ще 600 окупантів. Загалом від початку повномасштабного вторгнення рф втратила у війні вже близько 87310 військових вбитими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: