Прем'єр Польщі та прем'єр Бельгії прибули з візитом до Києва

Читать на русском

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький та прем'єр-міністр Бельгії Олександр де Кроо прибули до Києва 26 листопада.
twitter.com/PremierRP

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький прибув до Києва із неоголошеним візитом. Також сьогодні до столиці приїхав прем’єр-міністр Бельгії Олександр де Кроо.

Як повідомила канцелярія польського прем'єра, Моравецький поклав символічний букет перед пам'ятником жертвам Голодомору на Михайлівській площі у центрі Києва.

Хто зі світових лідерів приїжджав до України за час повномасштабної війниПрезиденти та прем'єри яких країн приїжджали до України за час повномасштабної війни з росією – на інфографіці.

«Великий голод вибухнув на Україні в 1932-33 роках і став результатом злочинної політики Радянського Союзу», – йдеться у повідомленні у Twitter у суботу, 26 листопада.

Про візит прем'єр-міністра Бельгії проінформував президент України Володимир Зеленський у Telegram.

«Вітаю в Україні Премʼєр-міністра Бельгії Александра Де Кроо! Розпочинаємо переговори. Упевнений, вони будуть дуже змістовними й корисними для обох наших країн», - заявив Зеленський.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі у п'ятницю, 25 листопада, прибув із візитом до України. Він зустрівся із президентом Володимиром Зеленським.

Також повідомлялося, що президент Угорщини Каталін Новак найближчим часом відвідає Україну і зустрінеться з Зеленським.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: