6 років колонії: депутат Львівської облради оскаржив вирок

Читать на русском
Апеляційна інстанція відкрила провадження за скаргою сторони захисту на вирок колишньому очільнику управління Мін'юсту, який зараз є обраним депутатом.
Михайло Дзюдзь

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розгяне скаргу на вирок, яким засудили до 6 років позбавлення волі колишнього начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, депутата Львівської обласної ради Михайла Дзюдзя.

Таке рішення 21 листопада ухвалила АП ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою. Надіслати учасникам судового провадження копію ухвали про відкриття апеляційного провадження разом з копією апеляційної скарги та інформацією про їхні права та обов'язки. Встановити учасникам судового провадження строк для подачі заперечень на апеляційну скаргу до 01.12.2022», – йдеться в рішенні.

Як відомо, 14 жовтня антикорупційний суд засудив депутата Львівської облради Дзюдзя до 6 років позбавлення волі. Також його позбавили права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій на строк 3 роки після відбуття основного покарання, та з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна.

Нагадаємо, за версією обвинувачення, ексначальник Західного міжрегіонального управління Мін'юсту вимагав і щомісячно отримував від підпорядкованих йому керівників установ виконання покарань неправомірну вигоду. Йшлося про те, що за неправомірну вигоду Західне міжрегіональне управління не перевірятиме дотримання режиму відбування покарань ув'язненими та не здійснюватиме заходи контролю господарської діяльності у підпорядкованих установах виконання покарань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: