Війська рф обстріляли Сумщину з «Градів», артилерії та мінометів

Читать на русском
18 листопада російські загарбники 7 разів обстріляли Сумську область з Градів, артилерії та мінометів.
Ілюстративне фотоФото – t.me/Zhyvytskyy

У четвер, 17 листопада, російські окупанти 7 разів обстрілювали прикордоння Сумської області. Зокрема, використовували гранатомети, міномети, артилерію та «Гради».

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

По одному з прикордонних сіл Середино-Будської громади ворог випустив 15 мін. Обійшлося без руйнувань.

У кремлі заявили, що б'ють по об'єктах інфраструктури, бо «Україна не хоче виходити на переговори»У кремлі заявили, що перебої з енергопостачанням в Україні після російських обстрілів – це наслідки дій влади, які нібито відмовляються від переговорів з рф.

Зноб-Новгородська громада зазнала обстрілів 4 рази. О 13:00 росіяни ударили з «Градів». Зафіксовано 10 «прильотів» по одному із сіл і стільки ж по іншому.

Пізніше майже одночасно були ще мінометний обстріл, артилерійський та удар із гранатомету. Загалом пролунало 11 вибухів, без наслідків.

Майже о 17:00 загарбники обстріляли з артилерії прикордонне село Есманської громади. Було 12 прильотів. За попередніми даними, без руйнувань.

«На даний момент жодних ударних угруповань чи додаткового скупчення ворожих військ біля кордонів Сумщини немає», – додав Живицький.

Нагадаємо, вранці 17 листопада росія знову завдавала ракетних ударів по інфраструктурі України.

У результаті удару росії по Дніпру поранено 23 особи, 15 з них госпіталізовано. Одна постраждала перебуває у тяжкому стані.

Також внаслідок удару по об'єкту інфраструктури на Одещині постраждали троє людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: