У ЗСУ розповіли, скільки ракет та безпілотників збили під час сьогоднішньої атаки росії

Читать на русском
Росія випустила по Україні до 18 крилатих ракет. Збито 4 крилаті ракети, 5 дронів і дві керовані авіаційні ракети Х-59.
Ілюстративне фото

Під час сьогоднішнього масованого удару росії було знищено 4 крилаті ракети Х-101, 5 безпілотників Shahed-136 та дві керовані авіаційні ракети.

Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Ракетні удари росії 15 листопада перевершили масштаб 10 жовтня: порівняння двох атакРосія 15 листопада випустила по Україні близько ста ракет. Атака за масштабами перевершила обстріл 10 жовтня, який порівнювали із першим днем вторгнення. Порівняння – на інфографіці.

Росія сьогодні, 17 листопада, завдала ударів реактивною артилерією та зенітними ракетами С-300 по прифронтових містах, а також ударила з літаків стратегічної авіації Ту-95мс з Волгодонська Ростовської області. Із 9 бомбардувальників-ракетоносців випущено до 18 крилатих ракет типу Х-101/Х-555.

«Чотири крилаті ракети було знищено у зоні відповідальності повітряного командування «Центр» силами та засобами Повітряних Сил та протиповітряної оборони Сухопутних військ. Крім того, у центральному регіоні знищили усі п’ять «Shahed-136», які атакували Україну з території Білорусі. На південному напрямку протиповітряною обороною повітряного командування «Південь» знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59», – відзвітували у ЗСУ.

Зазначимо, за тиждень росія завдала майже 150 ракетних ударів і направила 26 іранських дронів по території України.

Нагадаємо, сьогодні росія вдарила по об'єктах інфраструктури в Дніпрі, поранено 14 людей.

Також внаслідок удару по об'єкту інфраструктури на Одещині постраждали троє людей.

Крім цього, було атаковано Ізюмський район Харківської області, а також газодобувну інфраструктуру АТ «Укргазвидобування» на сході країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: