ЗСУ знищили міст у Чернігівці Запорізької області, аби завадити ворогові – Генштаб

Читать на русском
Протягом доби війська рф активно використовували РСЗВ. Тим часом ЗСУ знищили залізничний міст у Чернігівці Запорізької області, аби завадити ворогові використовувати його у своїх цілях.

Протягом доби війська рф активно використовували РСЗВ. Тим часом ЗСУ знищили залізничний міст у Чернігівці Запорізької області, аби завадити ворогові використовувати його у своїх цілях.

Про це йдеться в вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

«Протягом доби російські окупанти завдали 2 авіаційних, 3 ракетних ударів і здійснили понад 13 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Ракетного ж удару завдано по об'єкту цивільної інфраструктури міста Запоріжжя», - пише пресслужба Генштабу.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація без істотних змін.

Обстріли за іншими напрямками:

  • на Слобожанському напрямку - з артилерії різних типів, по районах населених пунктів Стрелеча, Глибоке, Мороховець, Тернова, Стариця, Вовчанськ, Білий Колодязь, Бочкове, Мала Вовча та Комісарова;

  • на Куп'янському та Лиманському напрямках - з різнокаліберної артилерії, по районах населених пунктів Кислівка, Берестове, Новоселівське, Стельмахівка, Андріївка, Греківка, Макіївка, Невське та Терни;

  • на Бахмутському напрямі - з танків та всього спектру артилерії, по районах населених пунктів Спірне, Яківлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Зеленопілля, Курдюмівка та Озарянівка;

  • на Авдіївському напрямку - з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, по районах Кам'янки, Авдіївки, Первомайського, Невельського та Мар'їнки;

  • на Новопавлівському напрямку - з артилерії різних типів, по районах населених пунктів Вугледар, Богоявленка, Пречистівка Золота Нива;

  • на Запорізькому напрямку - з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, по районах населених пунктів Новопіль, Темірування, Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Дорожнянка, Залізничне, Білогір'я та Щербаки.

«На Херсонському напрямку безпосередньо від вогню ствольної та реактивної артилерії постраждали населені пункти Нікополь та Червоногригорівка Дніпропетровської області», - додає Генштаб.

Які проросійські партії заборонили в Україні під час повномасштабної війниПроросійські партії, заборонені в Україні після початку повномасштабної війни з росією, – на інфографіці.

Окупанти продовжують зазнавати втрат в Україні. Внаслідок удару по району зосередження ворога в населеному пункті Денежникове Луганської області росіяни втратили близько 50 осіб із особового складу. Також є поранені. У той же час підтверджено ліквідацію 8 окупантів та поранення 16 озброєних осіб 9 листопада в районі міста Амвросіївка Донецької області.

У Мелітополі було відключено трансляцію російського телебачення. Також фіксуються сильні проблеми із водопостачанням.

«Внаслідок дій Сил оборони пошкоджено залізничний міст у районі населеного пункту Чернігівка Запорізької області. Це унеможливлює використання споруди на користь російських окупантів», - пише пресслужба.

Підтверджено поразку розташування особового складу противника 15 листопада в районах населених пунктів Скадовськ, Новомиколаївка та Нова Маячка. Втрати росіян уточнюються.

«Авіація Сил оборони України протягом доби завдала по ворогові 2 удари. Під поразку потрапили дві позиції зенітних ракетних комплексів противника», - пише Генштаб.

За добу наші артилеристи вразили 2 пункти управління, 3 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та 2 склади боєприпасів російських окупантів.

Нагадаємо, Міноборони підтвердило звільнення Макіївки на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: