По всій Україні спостерігаються масштабні проблеми з Інтернетом – NetBlocks

Читать на русском
Велика частина регіонів України постраждала від відключень електроенергії, які сталися через російські удари по об'єктах інфраструктури
Ілюстративне фотоslovoidilo.ua

В Україні на тлі російських терористичних ракетних обстрілів і аварійних відключень електрики спостерігаються великі проблеми з Інтернетом. Так, загальноукраїнський обсяг інтернет-трафіку впав до 67% від норми.

Про це повідомляє сервіс NetBlocks.

Згідно з мережевими даними, велика частина регіонів України постраждала від відключень електроенергії, які сталися через російські удари по об'єктах інфраструктури.

«Підтверджено: Україна поки відчуває значний збій в роботі інтернету; показники свідчать про загальне підключення тільки на 67% від попередніх показників; інцидент стався на тлі повідомлень про одну з найбільш інтенсивних російських ракетних атак» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 15 листопада росія влаштувала чергову – наймасштабнішу за останній час – ракетну атаку на критичну інфраструктуру України в різних містах і областях.

В результаті масованого ракетного удару був завдано шкоди близько 30 об'єктам. При цьому попри сьогоднішній найбільший удар по енергетичній інфраструктурі України з початку російського вторгнення, енергомережа країни залишається керованою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: