У роботі мобільних операторів виникли перебої після обстрілів

Читать на русском
У роботі мобільних операторів Київстар та Водафон можуть бути перебої внаслідок обстрілів та відключення електроенергії.
sumy.today

Після масованого обстрілу України у роботі мобільних операторів Vodafone та «Київстар» виникли перебої.

Про це самі оператори повідомили у Twitter.

«Все відновимо, все переживемо»: Зеленський відреагував на масований удар росіїЗеленський попросив українців залишатися в укриттях через ризик повторних ракетних ударів, а також запевнив, що всю зруйновану інфраструктуру буде відновлено.

«Десь може зникати зв'язок внаслідок обстрілів та відключення електроенергії. Знаємо. Будемо лагодити. Використовуйте національний роумінг», – заявили у «Київстарі».

«Друзі, через обстріли та нестачу живлення можуть виникати тимчасові обмеження в роботі наших послуг. Ми працюємо. Тримайтеся там», – повідомили у Vodafone.

Компанія просить тимчасово зменшити споживання сервісу передачі даних: відключити автозавантаження медіа в месенджерах, не використовувати YouTube або поставити низьку якість відео, зменшити використання мобільного інтернету.

Як підключитись до національного роумінгу, читайте тут.

Нагадаємо, сьогодні росія випустила близько ста ракет по території України, в більшості випадків по об'єктах критичної інфраструктури.

По всій Україні запроваджено аварійні відключення електроенергії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: