«Все відновимо, все переживемо»: Зеленський відреагував на масований удар росії

Читать на русском
Зеленський попросив українців залишатися в укриттях через ризик повторних ракетних ударів, а також запевнив, що всю зруйновану інфраструктуру буде відновлено.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський прокоментував сьогоднішній масований ракетний удар росії по Україні. Він попросив українців залишатися в укриттях через ризик повторної атаки та запевнив, що всю зруйновану інфраструктуру буде відновлено.

«Бажаю здоров'я. 85 ракет випущено по Україні, по наших містах – у більшості, по енергетичній інфраструктурі. Зрозуміло, чого хоче ворог – він свого не досягне. Ще попереду може бути до 20 ударів, тому дуже прошу – бережіть себе та будьте в укриттях. Знаю, що удари відключили нашу енергетику у багатьох містах. Ми працюємо, все відновимо, все переживемо. Слава Україні! Ви молодці», – заявив Зеленський.

Нагадаємо, росія випустила по Україні близько ста ракет. Під удар потрапили об'єкти критичної інфраструктури у Києві, Хмельницькому, Харкові, Львові, Рівному, Вінниці та інших містах.

За словами міністра, це був наймасовіший обстріл енергосистеми України з початку повномасштабної війни. Багато міст частково залишилися без світла, по всій країні запроваджено аварійні відключення.

У Києві під удар потрапили також житлові будинки у Печерському районі. Вже відомо про одного загиблого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: