В Україні запускають національний роумінг: як підключитись

Читать на русском
В Україні розпочинають національний роумінг. Беруть участь мережі Vodafone/Київстар/Lifecell. Як це працюватиме.
Фото: pixabay.com

В Україні запускають тестування національного роумінгу. Якщо вишки вашого мобільного оператора не працюватимуть, можна вручну підключитися до вишки іншого оператора.

Про це повідомляє Vodafone.

У «Дії» з'явилося українське телебаченняУ додатку Дія з'явилося українське телебачення Дія.TV. Тепер українці мають безкоштовний доступ до новин.

«Оператори Vodafone, Київстар, lifecell разом із Міністерством цифрової трансформації України, Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектру та послуг поштового зв'язку запускають тестування національного роумінгу в Україні», - йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Насамперед національний роумінг запрацює у Харківській, Херсонській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Кіровоградській, Миколаївській областях.

Пізніше – у Чернігівській, Житомирській, Черкаській та Вінницькій областях. Щоб переключатися на мережу інших операторів, потрібно:

Вимкнути автовибір мережі Android: Установки – Мобільна мережа (або Підключення) – Оператор. На iOS: Параметри – Стільникові дані – Вибір мережі

Вибрати доступну мережу: Vodafone/Київстар/Lefecell

У разі невдачі - спробувати вкотре або вибрати іншу мережу.

Нагадаємо, раніше війська РФ обстріляли телевежу в Києві.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: