Минулої доби в Донецькій області окупанти вбили двох людей, є поранені

Читать на русском
За минулу добу, 11 листопада, російські окупанти вбили двох цивільних жителів Донецької області. Ще чотири людини отримали поранення.
Getty Images

За минулу добу, 11 листопада, російські окупанти вбили двох цивільних жителів Донецької області. Ще чотири людини отримали поранення.

Про це повідомляє у Telegram голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

«За 11 листопада стало відомо про 2 цивільних, убитих росіянами на Донеччині: у Бахмуті та Авдіївці. Ще 4 людини в області отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

Крім цього, правоохоронці виявили тіла 5 убитих росіянами під час окупації, зокрема 4 вбитих людей виявили у Ямполі та 1 – у Яровій.

Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі. Загалом з 24 лютого в Донецькій області вже вбито 1200 людей, ще 2587 поранені.

У поліції Донецької області додали, що вчора ворог атакував міста Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Вугледар, села Карлівка, Бердичі та Сєверне. Окупанти били з артилерії та реактивних систем залпового вогню «Град». Пошкоджено 4 житлових будинки.

Нагадаємо, українські військові за добу відбили атаки російських окупантів у Харківській, Луганській та Донецькій областях. У звільнених населених пунктах Херсонської області ЗСУ проводять стабілізаційні заходи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: