Від початку повномасштабного вторгнення рф на Донеччині загинуло майже 1200 осіб – ОВА

Читать на русском
У Донецькій області від початку повномасштабного вторгнення рф загинуло 1193 особи, але ці дані не враховують жертв на окупованих територіях.

У Донецькій області від початку повномасштабного вторгнення рф загинуло 1193 особи, але ці дані не враховують жертв на окупованих територіях.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

«У Донецькій області від початку повномасштабного вторгнення від російських обстрілів загинуло понад тисячу людей і дві з половиною тисячі отримали поранення», - йдеться у заяві.

У Міноборони розповіли про ситуацію на Донецькому напрямкуДонецький напрямок залишається найважчою ділянкою фронту - там тривають інтенсивні бої, зокрема в районі Бахмута та Соледара.

За словами Кириленка, ворог нищить усі прифронтові населені пункти. З півдня до півночі постійні обстріли та руйнування інфраструктури дуже велике. Кириленко заявляє, що у Бахмуті понад 60% інфраструктури міста знищено. Ворог знищує все без розбору, від оборонних споруд до інфраструктури.

Очільник області повідомив, що з 24 лютого на Донеччині загинуло 1193 особи та 2 583 було поранено, але дані не враховують Маріуполь та Волноваху. Вони підрахувати кількість загиблих можна буде лише після деокупації.

Нагадаємо, російські окупанти минулої доби 10 листопада кілька разів обстріляли населені пункти Донецької області, є жертви.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: