На Донбасі окупанти заборонили дітям виходити на вулицю без батьків – радник мера Маріуполя

Читать на русском
Окупанти Донбасу заборонили дітям перебувати на вулиці без своїх батьків або опікунів. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

Окупанти Донбасу заборонили дітям перебувати на вулиці без своїх батьків або опікунів.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

Природа та війна: як російська агресія вплинула на довкілляВнаслідок російської агресії в Україні постраждало 3 млн гектарів лісу, під загрозою знищення знаходяться заповідні території, у повітря та ґрунти потрапили мільйони тонн шкідливих речовин.

За його словами, діти до 7 років не можуть грати на вулиці цілодобово, від 7 до 14 – із 21:00 до 06:00, а від 14 до 18 років – із 22:00 до 06:00.

«Знаєте чому? Тому що на думку окупаційної влади дитина не може самостійно перебувати в «соціально небезпечних місцях». Оскільки окремого списку не додано, змушений погодитись із формулюванням. Окупована Донецька область (власне як й територія росії) на сьогодні соціально небезпечне місце. Не лише для дітей», - додав Андрющенко.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомив про те, що на Донеччині окупанти гинуть сотнями щодня.

Нагадаємо, війська росії атакували Лиман у Донецькій області - під обстріл потрапила будівля ДСНС, один працівник отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: