Війська рф обстріляли Бериславський район на Херсонщині, є жертви

Читать на русском
Війська рф обстріляли із важкої артилерії Бериславський район на Херсонщині, є жертви серед мирного населення.

Війська рф обстріляли із важкої артилерії Бериславський район на Херсонщині, є жертви серед мирного населення.

Про це повідомляє пресслужба місцевої поліції.

«Ворог обстріляв із важкої артилерії Бериславський район. Під вогнем противника опинилися мирні села, внаслідок влучення снарядів є жертви, пошкоджено житлові будинки, які вже не придатні для проживання, гаражі, автотранспорт, кафе, магазини, будівлю лісомисливського господарства», - йдеться у повідомленні.

Відомо про те, що росіяни обстрілами знищили фермерське господарство та сільськогосподарську техніку (комбайн, дев'ять тракторів, три автомобілі, чотири причепи до трактора). Також знищено ангар, де зберігалися зернові.

Війська рф двічі накривали мінометним вогнем село Новоолександрівку саме тоді, коли там відбувалась роздача гуманітарної допомоги та видача пенсій. Внаслідок обстрілу ушкоджені приватні будинки на чотирьох вулицях, дитсадок та ліцей. Поранених немає.

Минулої доби поліція відкрила 53 кримінальні провадження за фактами військових злочинів російських загарбників у Херсонській області.

Нагадаємо, 11 листопада Міністерство оборони росії заявило, що всі військові росії вийшли з Херсона і переправилися на лівий берег Дніпра, при цьому «не зазнавши жодних втрат».

9 листопада росія оголосила, що перекидає свої війська з Херсона на лівий берег Дніпра.

Для виходу з Херсона, за оцінкою міністра оборони Олексія Резнікова, російським окупантам знадобиться щонайменше тиждень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: