Столтенберг відвідав центр підготовки бійців ЗСУ в Британії

Читать на русском
У середу, 9 листопада, генсек НАТО Єнс Столтенберг відвідав центр програми підготовки бійців ЗСУ в Британії та зазначив, що був вражений навичками українських солдатів.

У середу, 9 листопада, генсек НАТО Єнс Столтенберг відвідав центр програми підготовки бійців ЗСУ в Британії та зазначив, що був вражений навичками українських солдатів.

Про це повідомляє офіційний сайт Північноатлантичного альянсу.

Британія впровадила санкції ще проти чотирьох російських олігархівБританія запровадила чергові санкції ще проти чотирьох російських олігархів, які причетні до фінансування війни рф проти України.

«Я вражений тим, що бачив. Я бачив навички, самовідданість українських солдатів, які тут проходять навчання, і мене надихає те, як багато вони навчаються, як багато вони можуть досягти лише за кілька тижнів, і я впевнений, що це матиме значення на полі бою в Україні», - сказав Столтенберг.

Генсек НАТО висловив подяку Британії, Канаді, Литві та іншим країнам, які беруть участь у цих навчаннях, щоб підтримати Україну в її захисті. За його словами, союзники та партнери НАТО підтримують Україну на безпрецедентному рівні, але Велика Британія була провідною країною у цих зусиллях упродовж багатьох місяців.

«Це важливий приклад того, що Британія є цінним союзником НАТО, який має велике значення, коли йдеться про надання Україні підтримки в навчанні», - додав Столтенберг.

Раніше стало відомо про те, що Британія передасть ЗСУ ракети середньої дальності для американських NASAMS.

Нагадаємо, 5 жовтня на території Британії та Північної Ірландії розпочалася підготовка базового рівня молодших командирів Збройних сил України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: