Війська рф вранці випустили чотири ракети по Краматорську

Читать на русском
Російські окупанти під ранок випустили чотири ракети по Краматорську на Донеччині, є руйнування.

Російські окупанти під ранок випустили чотири ракети по Краматорську на Донеччині.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у понеділок, 7 листопада, у Telegram.

Рф втратила на Донеччині більше людей, ніж у 2 Чеченських війнах – ЗеленськийВолодимир Зеленський заявив, що росія втратила у Донецькій області більше людей, ніж у двох чеченських війнах. Також він назвав формулу справедливого миру.

«Удосвіта росіяни випустили 4 ракети по Краматорську - за попередньою інформацією, без жертв. Обсяги руйнувань встановлюємо», – написав він.

За даними глави ОВА, всього за добу в Донецькій області військові рф вбили одного цивільного, ще п'ять осіб отримали поранення.

На Волноваському напрямку вночі відбувалися інтенсивні артобстріли Вугледара та Павлівки – без жертв.

На Донецькому напрямку 2 особи отримали поранення у Красногорівці, зафіксовано обстріли Мар'їнки та Георгіївки. В Авдіївці вночі були поодинокі прильоти по старій і центральній частинф міста – без жертв.

На Горлівському напрямку найбільше шкоди росіяни завдали Бахмуту – вбили 1 особу, поранили ще 2. Пошкодили 5 приватних будинків, 1 багатоповерхівку та 1 підприємство. У Соледарській громаді інтенсивні обстріли відбувалися поблизу Яковлівки та Бахмутського, а також під вогнем – околиці Торецької та Світлодарської громад.

На Лисичанському напрямку росіяни поранили 1 мешканця Лимана, також не припиняються постійні обстріли Торського та Зарічного.

Нагадаємо, втрати російської армії перевищили 76 тисяч убитих.

У Міноборони розповіли про ситуацію на Донецькому напрямку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: