У МЗС закликають відкликати запрошення путіна на саміт G20 після його «кривавих» наказів

Читать на русском
Путін не може сидіти за одним столом зі світовими лідерами на G20 після його заяв про накази завдавати ракетних ударів по українським містам.
facebook.com/oleg.nikolenko.50

Президент росії владимир путін не може сидіти за одним столом зі світовими лідерами на Балі після його заяв про накази завдавати ракетних ударів по українській цивільній інфраструктурі.

Про це заявив спікер Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у Twitter.

Зеленський закликав виключити росію з ООН та G20Країна-агресор не може й надалі бути частиною Організації Об'єднаних Націй та G20, оскільки кожен злочинець зобов'язаний відповідати за свої вчинки.

«Путін публічно визнав, що давав накази про ракетні удари по українських громадянах та енергетичній інфраструктурі. Його руки в крові, йому не можна дозволяти сидіти за одним столом зі світовими лідерами. Запрошення путіна на саміт на Балі має бути відкликане, а росію виключено із G20», – написав він.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що росії не місце у G20, ООН та інших структурах, які були створені для захисту миру та співпраці між націями. Її звідти слід виключити.

13 жовтня Генасамблея ООН засудила анексію рф окупованих територій України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: