У Києві та 7 областях сьогодні вимикатимуть світло – «Укренерго»

Читать на русском
Для подолання дефіциту в енергосистемі 6 листопада у Києві та семи регіонах будуть застосовуватися погодинні відключення світла.

Для подолання дефіциту в енергосистемі 6 листопада у Києві та семи регіонах будуть застосовуватися погодинні відключення світла.

Про це повідомляє пресслужба «Укренерго».

«Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання для споживачів у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях», - йдеться у повідомленні.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

У компанії наголошують, що у зазначених регіонах введено в дію графіки погодинних відключень (ГПВ).

«Під час дії графіків погодинних відключень знайти інформацію про відключення саме для вашої області чи міста ви можете на сайті, в особистому кабінеті, чи в соцмережах вашого оператора системи розподілу (обленерго)», - нагадали в «Укренерго».

Раніше ЗМІ писали про те, що влада Києва планує тотальну евакуацію населення у разі повної відмови електромережі - з міста збирається вивезти 3 млн осіб.

Зазначимо, у суботу, 5 листопада, у Києві та семи областях запроваджували аварійні відключення світла, оскільки почало зростати споживання електрики. Раніше опубліковані графіки стали недійсними.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: