В Одесі почали роботи з демонтажу пам'ятника Катерині

Читать на русском
Раніше мерія провела онлайн-голосування щодо подальшої долі пам'ятника. Більшість мешканців міста  підтримали ідею демонтажу монумента.
dumskaya.net

В Одесі розпочали підготовку до демонтажу пам’ятника російській імператриці Катерині ІІ, який знаходиться на однойменній площі. Демонтаж відбудеться у неділю, 6 листопада. Наразі Пам'ятник замотали в чорний целофан та обносять парканом.

Про це повідомляє одеське видання «Думська».

Зазначається, що підготовку до демонтажу почали вранці у неділю, 5 листопада, а зараз висота паркану сягає семи метрів - судячи з усього, комунальники планують закрити плитами ДВП. В мерії Одеси підтвердили наміри демонтувати пам’ятник.

«Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Ведуться підготовчі роботи з демонтажу та перенесення скульптурної композиції «Засновникам Одеси», - йдеться в оголошенні міськради, розміщеному на паркані.

Екатерина - всьо?Думская Нет

Раніше мерія провела онлайн-голосування щодо подальшої долі пам'ятника. Більшість мешканців міста, які брали участь в опитуванні, підтримали ідею демонтажу монумента.

Нагадаємо, що на Чернігівщині демонтують пам'ятник, присвячений «дружбі народів».

Окрім цього, у Києві перейменували арку Дружби народів.

Також Мінкульт потролив росіян, які прихопили із собою пам'ятники Суворову та Ушакову з Херсона.

На інфографіці «Слово і діло» можна подивитися, на честь кого найчастіше перейменовують вулиці Києва, Харкова, Львова, Дніпра та Одеси.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: