Кремль планує перекладати провину за свої невдачі на генералів – британська розвідка

Читать на русском
Тенденції з відставками у військовому керівництві рф можуть свідчити, що кремль збирається перекладати провину за свої невдачі на генералів.
russian.rt.com

Тенденції з відставками у військовому керівництві рф можуть свідчити, що кремль збирається перекладати провину за свої невдачі на генералів.

Про це повідомляє у Twitter Міністерство оборони Великобританії.

Відомо, що 3 листопада цього року генерал-майора Олександра Лінькова було призначено тимчасово виконуючим обов’язки командувача ЦВО рф. Він змінив генерал-полковника Олександра Лапіна, якого нібито було звільнено з посади наприкінці жовтня.

«Якщо підтвердиться, це стане результатом серії звільнень старшого російського військового командування з початку вторгнення в лютому 2022 року. Командувачі Східного, Південного та Західного військових округів були замінені на початку цього року», – зазначають у розвідці.

«Цапи-відбувайло»: хто з російського військового керівництва був відсторонений за провали в УкраїніНа кого у кремлі звалили провину за провали російської армії в Україні та усунули з посад – на інфографіці.

Ці звільнення є зразком звинувачення вищих російських військових командирів за невдачі в досягненні російських цілей на полі бою. Таким чином кремль хоче відвести провину від російського вищого керівництва.

Раніше повідомляли, що Лапіна широко критикували за низьку результативність на полі бою в Україні. Ймовірно, що на його відставці наполягав глава Чечні Рамзан Кадиров.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: