Суд заарештував майно керівництва «Мотор Січі» майже на мільярд гривень

Читать на русском
Заарештовано майно – кошти, авто, нерухомість – В'ячеслава Богуслаєва та начальника одного з департаментів Мотор Січі.

На все майно президента АТ «Мотор Січ» В'ячеслава Богуслаєва та начальника Департаменту зовнішньоекономічної діяльності підприємства накладено арешт.

Про це повідомляє СБУ.

У кого з українських політиків та чиновників знаходили російський паспортУ когось із українських політиків та чиновників знайшли російське громадянство – на інфографіці Слово і діло.

Загальна сума заарештованих активів складає близько мільярда гривень. Це насамперед кошти у гривневому еквіваленті, а також транспортні засоби та нерухомість обох фігурантів.

Крім того, в ході розслідування співробітники СБУ встановили, що керуючий «Мотор Січі» є акціонером банку, якому належить 100% корпоративних прав ще однієї фінустанови - ПАТ «Мотор Банк».

Також викрито причетність високопосадовця до комерційної діяльності кількох українських підприємств, у яких він володіє значним пакетом акцій.

Нагадаємо, СБУ затримала директора підприємства «Мотор Січ» В'ячеслава Богуслаєва. Його підозрюють у незаконному постачанні товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

Крім того, правоохоронці затримали начальника Департаменту зовнішньоекономічної діяльності «Мотор Січі» Олега Дзюбу.

24 жовтня суд заарештував Богуслаєва на два місяці без можливості застави.

«Схеми» також повідомили, що Богуслаєв ще з 2000 року має російське громадянство.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: