Президента «Мотор Січі» Богуслаєва взяли під варту

Читать на русском
За клопотанням Служби безпеки України та Офісу Генерального прокурора Шевченківський районний суд обрав міру запобіжного заходу для президента АТ «Мотор Січ» у вигляді тримання під вартою.

За клопотанням Служби безпеки України та Офісу генерального прокурора Шевченківський районний суд обрав міру запобіжного заходу для президента АТ «Мотор Січ» Вячеслава Богуслаєва у вигляді тримання під вартою.

Протягом наступних 60 днів, поки слідчі СБУ здійснюватимуть досудове розслідування, він не зможе вийти з ізолятору.

Крім президента «Мотор Січі», аналогічний запобіжний захід обраний для керівника одного із департаментів цього підприємства, якого також затримала СБУ.

Нагадаємо, 22 жовтня ЗМІ повідомили, що правоохоронці затримали директора підприємства «Мотор Січ» В'ячеслава Богуслаєва за підозрою у державній зраді.

Наступного дня СБУ підтвердила затримання Богуслаєва. Його підозрюють у незаконному постачанні товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

Крім того, правоохоронці затримали начальника Департаменту зовнішньоекономічної діяльності «Мотор Січі» Олега Дзюбу.

24 жовтня Служба безпеки України опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента «Мотор Січі» В'ячеслава Богуслаєва, які підтверджують його співпрацю з росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: