Завтра в столиці розпочнеться опалювальний сезон – Кличко

Читать на русском
Із четверга, 20 жовтня, у Києві стартує опалювальний сезон - усі будівлі за технологічним графіком почнуть підключати до системи теплопостачання.

Із четверга, 20 жовтня, у Києві стартує опалювальний сезон - усі будівлі за технологічним графіком почнуть підключати до системи теплопостачання.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко в Telegram.

Опалювальний сезон 2022-2023: як підготуватися до найважчої зими в історії УкраїниПро те, як найбільш надійно підготуватися до опалювального сезону 2022-2023, який обіцяє стати найважчим в історії України – в матеріалі Слово і діло

За його словами, перед опалювальним сезоном місто збільшило на 10% чисельність аварійно-рятувальних служб, придбало додаткову техніку та матеріали. Рішення про старт опалювального сезону схвалене виходячи насамперед із погодних умов.

Також важливим фактором для початку опалювального сезону є необхідність економити електроенергію, аби кияни не включали електрообігрівачі та кондиціонери та не перевантажували систему електропостачання.

Раніше стало відомо, що з 7 жовтня у Києві почали подавати тепло до лікарень, шкіл, дитсадків та інших закладів соціальної сфери.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський попередив, що на українців чекає складна зима, проте влада до неї готується.

Мер Києва закликав городян запастися ковдрами та теплими пледами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: