Уряд зафіксував ціну на електрику до кінця опалювального сезону

Читать на русском
Кабінет міністрів України до кінця опалювального сезону зафіксував ціни на електроенергію для населення.
Фото zn.ua

Кабінет міністрів України до кінця опалювального сезону зафіксував ціни на електроенергію для населення.

Про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики у Facebook.

Сьогодні, 28 жовтня, уряд продовжив дію спецобов’язків на ринку електроенергії до 31 березня 2023 року. Таким чином тарифи для населення не зміняться до кінця опалювального сезону.

«Уряд схвалив постанову, яка передбачає продовження дії спеціальних обов’язків на учасників ринку електроенергії. Це означає, що пільгові ціни на електроенергію для побутових споживачів зберігатимуться протягом опалювального сезону до 31 березня 2023 року», – йдеться в повідомленні.

Медведєв запропонував Україні визнати ультиматуми рф, щоб «зі світлом налагодилося» – в ОПУ відповілиМедведєв фактично офіційно зізнався у державному тероризмі, сказав Михайло Подоляк у відповідь на заяву російського політика про удари по енергосистемі України.

Нагадаємо, ціни на електроенергію для населення були знижені з 1 жовтня минулого року. Сьогодні, тариф на електроенергію становлять 1,44 грн за кВт-год за умови споживання до 250 кВт-год на місяць. Для тих, хто споживає більше 250 кВт-год на місяць, ціна залишилася незмінною на рівні 1,68 грн. Тариф у 1,68 грн/кВт-год також діє для гуртожитків та колективних побутових споживачів.

Раніше повідомляли, що для мешканців Києва та області запровадять більш тривалі відключення електроенергії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: