Маск розпустив раду директорів Twitter

Читать на русском
Після придбання Twitter Ілон Маск негайно розпустив раду директорів та зміцнив контроль над компанією.
Фото aa.com.tr

Після придбання Twitter Ілон Маск негайно розпустив раду директорів та зміцнив контроль над компанією.

Про це з посиланням на документи Комісії з цінних паперів і бірж США пише ВВС.

Відомо, що серед дев'яти звільнених директорів є й колишній голова правління Брет Тейлор і колишній виконавчий директор Параг Агравал. Незабаром у компанії можуть провести суттєві скорочення, які торкнуться кожного четвертого співробітника.

Жертва пропаганди чи профан у політиці: що Ілон Маск говорив і що зробив для УкраїниІлон Маск підірвав Twitter своїм планом щодо закінчення війни в Україні. Що мільярдер раніше говорив та чим допомагав Україні – на інфографіці.

Сенатор-демократ Кріс Мерфі звернувся до уряду США з проханням переглянути наслідки цього рішення Маска для національної безпеки, враховуючи, що велика частка в Twitter належить компаніям, пов'язаним із Саудівською Аравією.

Нагадаємо, 28 жовтня стало відомо, що американський мільярдер, засновник SpaceX і Tesla Ілон Маск закрив угоду щодо купівлі соціальної мережі Twitter за 44 млрд доларів і очолив компанію.

Також повідомляли, що Twitter сформує раду з модерації контенту з дуже різними точками зору. Вона вирішуватиме долю заблокованих облікових записів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: