Росіяни застосували у Миколаївській області дрони типу «Ланцет»

Читать на русском
У понеділок, 31 жовтня російська окупаційна армія у Миколаївській області застосувала дрони типу Ланцет.
armyinform.com.ua

У понеділок, 31 жовтня російська окупаційна армія у Миколаївській області застосувала дрони типу «Ланцет».

Про це повідомило у Facebook Оперативне командування «Південь».

Обстановка на Південнобузькому напрямку, складна, але впевнено контролюється Силами оборони. Основна увага противника зосереджена на утриманні займаних рубежів.

«Ворог продовжує мінування напрямків можливого наступу наших військ та завдає руйнувань критичній інфраструктурі. Облаштовує оборонні рубежі на лівому березі Дніпра», – йдеться в повідомленні.

Протягом понеділка росіяни завдавали ударів по територіальних громадах у Баштанському та Миколаївському районах на Миколаївщині, обстрілював нещодавно звільнені населені пункти Бериславського району Херсонщини вздовж лінії розмежування військ.

Атаки дронами-камікадзе: проти яких українських міст рф застосовувала іранські безпілотникиРосія використовувала іранські дрони-камікадзе проти Одеси, Миколаєва, Києва, Кривого Рогу, Харкова, Дніпра, Білої Церкви, Запоріжжя, Нікополя. Докладніше – на інфографіці.

Зауважують, що ворог активно проводить повітряну розвідку, в тому числі використовує безпілотники ударного типу. У ході виконання розвідзавдання такі ворожі дрони, як «Ланцет» ще й скидають вибухівку. Саме так було атаковано Миколаївський район.

Додамо, «Ланцет» є розробкою компанії ZALA AERO GROUP, що входить до групи «Калашникова». Дрони оснащуються електричними силовими установками, що забезпечує їм відносну акустичну непомітність за максимальної тривалості польоту до 40 хвилин. Запускають ці БПЛА за допомогою спеціальної наземної катапульти.

Нагадаємо, у понеділок, 31 жовтня, на Миколаївщині українська авіація атакувала скупчення особового складу окупантів на опорному пункті противника в районі Снігурівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: