Німеччина передала українським рятувальникам генератори

Читать на русском
Влада Німеччини надала допомогу для Державної служби надзвичайних ситуацій України. Про це повідомляє посольство Німеччини в Україні у Facebook.

Влада Німеччини надала допомогу для Державної служби надзвичайних ситуацій України.

Про це повідомляє посольство Німеччини в Україні у Facebook.

За інформацією дипломатичного відомства, Німеччина передала українським рятувальникам 14 генераторів різної потужності. Їх отримають підрозділи ДСНС у Донецькій, Луганській, Київській, Чернігівській та Черкаській областях.

Скільки буде коштувати повоєнне відновлення України: перші оцінкиУкраїну після перемоги чекає довгий шлях післявоєнного відновлення. Перші оцінки вартості відбудови країни – на інфографіці.

«Доставку забезпечило Федеральне агентство технічної допомоги (THW) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини», – йдеться у повідомленні пресслужби посольства.

Нагадаємо, 26 жовтня у Владу Німеччини передали Україні ще чотири самохідні артилерійські установки Panzerhaubitze 2000 та дві реактивні системи залпового вогню MARS II.

Також зазначимо, за інформацією Кабміну, Німеччина готова виділити Україні 20 млн євро на закупівлю резервного обладнання, яке допоможе бути готовими та реагувати на удари росії по критичній інфраструктурі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: