Вибухи над бухтою у Севастополі: попередній коментар України та заяви міноборони росії

Читать на русском
Причиною вибухів над бухтою у Севастополі могли стати невдалі запуски російськими військами ракет ППО. Офіційна інформація ще готується.
t.me/chp_sevastopol_82

Причиною ранкових вибухів в окупованому Севастополі могли стати невдалі пуски російських військових ракет протиповітряної оборони. Офіційна інформація готується та буде пізніше.

Про це заявила керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону у суботу, 29 жовтня.

Пожежа на Кримському мосту: чому загорівся найзахищеніший міст у Криму і що це означає для УкраїниПро те, чому стала можливою атака на Кримський міст, хто за неї відповідальний і що це означає для України та росії – в матеріалі Слово і діло

«Наразі офіційного підтвердження немає...Невдалий пуск ракет протиповітряної оборони цілком може бути такою причиною, а офіційну інформацію ми отримаємо пізніше», – сказала вона.

Гуменюк додала, що поки, для розуміння кожного, «напевно, це ті самі «бойові комарі», які так непокоять російську владу».

У той же час радник голови МВС Антон Геращенко в Telegram заявив про те, що «в результаті необережного поводження з вибуховими речовинами в Севастопольській бухті вибухнули чотири військові кораблі чорноморського флоту росії – у тому числі фрегат і десантний корабель, серед яких «Адмірал Макаров», носій крилатих ракет «Калібр», з якого в липні випускалися ракети по Вінниці, що забрали життя десятків українців».

Пізніше Геращенко повідомив, що окупанти перекрили вхід до Севастопольської бухти, а також екстрено відключають усі камери відеоспостереження.

Зазначимо, в міноборони росії підтвердили сьогоднішні вибухи в Севастополі. Там заявили, що «була атака на кораблі чорноморського флоту» та «було задіяно 9 безпілотників та сім автономних морських безпілотних апаратів». Також росіяни підтвердили пошкодження морського тральщика «Іван Голубець».

Нагадаємо, сьогодні вночі в Криму пролунали звуки пострілів та вибухів в акваторії Севастопольської бухти. Окупаційна влада заявила, що кораблі відбивали «атаки ворожих БПЛА».

Нещодавно окупанти Криму заявили, що нібито було здійснено «атаку безпілотників» на Балаклавську ТЕС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: