У Севастополі окупанти заявили про «атаку дронів» у районі бухти

Читать на русском
Сьогодні вночі у Криму пролунали звуки пострілів та вибухів в акваторії Севастопольської бухти. Окупаційна влада заявила, що кораблі відбивали атаку БПЛА.

Сьогодні вночі у Криму пролунали звуки пострілів та вибухів в акваторії Севастопольської бухти. Окупаційна влада заявила, що кораблі відбивали атаку БПЛА.

Події прокоментував призначений рф «губернатор» тимчасово окупованого Севастополя Михайло Развожаєв.

«Далекі від реальності»: у СБУ прокоментували російське розслідування вибуху на Кримському мостуВ.о. глави СБУ заявив, що росіяни далекі від реальності у своєму розслідуванні інциденту на Кримському мості. І голова української розвідки до вибуху не має відношення.

«Кораблі ЧФ відбивають атаку БПЛА в акваторії Севастопольської бухти. У місті жодних об'єктів не вражено. Зберігаємо спокій. Ситуація під контролем Усі оперативні служби напоготові», – написав він сьогодні вранці у Telegram.

Зазначимо, російські пропагандистські ЗМІ заявили, що вранці 29 жовтня у тимчасово окупованому Севастополі пролунав потужний вибух, після чого було чути ще кілька «хлопков». За їхніми заявами, росія перекрила бухту Севастополя, тому пороми і катери не ходять.

Рух між районами міста можливий лише автобусами. Зазначимо, рейд через Севастопольську бухту забезпечує зв'язок між північною та південною частинами міста.

Нагадаємо, днями окупанти Криму заявили, що нібито було здійснено «атаку безпілотників» на Балаклавську ТЕС.

Тим часом росія розраховує відремонтувати Кримський міст до липня 2023 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: