Єрмак: вихід росії з зернової угоди – ще один приклад примітивного шантажу

Читать на русском
Вихід росії з Чорноморської зернової ініціативи – це черговий приклад «примітивного шантажу».

Вихід росії з Чорноморської зернової ініціативи – це черговий приклад «примітивного шантажу».

Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram.

«Примітивність російського шантажу у всьому. Ядерний шантаж, енергетичний, продовольчий... Вигадки про «брудну бомбу», з яких сміється весь світ. Вигадані теракти на власних об'єктах... Все надто примітивно та передбачувано», - написав Єрмак.

«Зернова ініціатива»: Зеленський розповів, скільки агропродукції недоекспортувала УкраїнаЦими тижнями стає все більш напруженою ситуація навколо Експортної зернової ініціативи. Ворог робить все, аби загальмувати експорт українського продовольства.

На його думку, «це - агонія злочинців, які не можуть зрозуміти, що інфантильними ультиматумами вони нічого не досягнуть».

Нагадаємо, 29 жовтня стало відомо про те, що росія зупиняє свою участь у зерновій угоді нібито через напад на кораблі Чорноморського флоту.

За словами глави МЗС України Дмитра Кулеби, влада України попереджала про плани росії зруйнувати Чорноморську зернову ініціативу. Москва під фальшивим приводом блокує «зернову ініціативу».

Сьогодні вночі в Криму пролунали звуки пострілів та вибухів в акваторії Севастопольської бухти. Окупаційна влада заявила, що кораблі відбивали «атаки ворожих БПЛА».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: