ЗСУ на півдні знищили понад 30 окупантів та два російські «Гради»

Читать на русском
Минулої доби, 28 жовтня, ЗСУ на півдні знищили ворожі танки, міномети, реактивні системи залпового вогню Град та понад 30 окупантів.
Генштаб ЗСУ

Минулої доби, 28 жовтня, ЗСУ на півдні знищили ворожі танки, міномети, реактивні системи залпового вогню «Град» та понад 30 окупантів.

Про це повідомило Оперативне командування «Південь» у Facebook.

Відомо, що українські військові за добу на півдні ліквідували 34 окупанта, дві реактивні системи залпового вогню «Град» 4 танки, 3 міномети 120 калібру, самохідну гармату «Гіацинт» та причепну гаубицю. Крім того, в Бериславському і Миколаївському районах знищено три склади боєприпасів. Ще чотири артилерійські установки і ворожий танк було пошкоджено.

«Протягом дня наші ракетно-артилерійські підрозділи виконали 160 вогневих завдань. Наша авіація завдала 8 ударів по районах зосередження сил та зброї противника, розгортання систем ППО та опорному пункту в Миколаївському, Первомайському і Бериславському районах», – йдеться в повідомленні.

За день російські війська 8 разів атакували авіацією позиції ЗСУ, а також звільнені на початку жовтня населені пункти Бериславського району.

В командуванні також наголосили, що на правий берег окупанти доставили чергову партію мобілізованих російських військовослужбовців з низькою мотивацією, слабкою підготовкою і частковим екіпіруванням.

Нагадаємо, бійці українського спецпідрозділу «Хорт» ліквідували під час бойового завдання заступника начальника штабу найманців ПВК «Вагнера».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: