Єрмак обговорив із Салліваном потреби ЗСУ у боєприпасах

Читать на русском
Андрій Єрмак обговорив із радником президента США з національної безпеки Джейкобом Салліваном потреби української армії у боєприпасах та снарядах.
president.gov.ua

Глава Офісу президента Андрій Єрмак обговорив із радником президента США з національної безпеки Джейкобом Салліваном потреби української армії у боєприпасах та снарядах.

Про це Єрмак розповів у п'ятницю, 28 жовтня, у Telegram.

США нададуть Україні новий пакет військової допомоги: ЗМІ повідомляють деталіСполучені Штати передадуть Україні новий пакет військової допомоги на суму 275 мільйонів доларів.

«Провів телефонну розмову з радником президента США з національної безпеки Джейкобом Салліваном. У рамках постійного діалогу з партнерами та союзниками поінформував співрозмовника про ситуацію на фронті та заходи, що вживаються силами оборони з метою деокупації українських територій. Окремо було приділено увагу потребам української армії у боєприпасах та снарядах», – написав він.

Глава ОПУ додав, що він подякував президенту Джо Байдену, Конгресу та американському народу за лідерство у захисті демократичних цінностей у Європі та міцну підтримку України.

Нагадаємо, Сполучені Штати передадуть Україні новий пакет військової допомоги на суму 275 мільйонів доларів. Очікується, що нова допомога та її подробиці будуть оголошені у п'ятницю, 28 жовтня.

Попереднього разу про пакет військової допомоги в Україні США оголосили 14 жовтня, його розмір був 725 мільйонів доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: