Відключення електроенергії: побутових споживачів яких областей сьогодні торкнуться обмеження

Читать на русском
Сьогодні, 28 жовтня, будуть тимчасові відключення електроенергії у споживачів у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській області.

Сьогодні, 28 жовтня, знову будуть вимушені відключення електроенергії. Обмеження стосуватимуться побутових споживачів у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській області.

Про це повідомляє «Укренерго».

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

Обмежувати постачання будуть для усунення наслідків вчорашньої атаки з боку росії – це робиться, щоб не допустити перевантаження мережі.

«Вже о 7:00 ранку Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяг для застосування графіків обмеження електропостачання для промислових споживачів в усіх регіонах України. Крім цього в Центральному регіоні (Київ, Київська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області) додатково надано обсяги для застосування графіків обмеження потужності для промислових споживачів. Вимушені обмеження також стосуватимуться побутових споживачів у Центральному (Київ, Київська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області) та Північному (Сумська, Харківська та Полтавська області) регіонах країни, мережі яких найбільше постраждали цього тижня», – повідомили в «Укренерго».

Нагадаємо, влада пообіцяла українцям удосконалити графіки відключення електроенергії.

Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні зазначив, що незважаючи на удари росіян по енергосистемі, українці пройдуть цю темряву мужньо та гідно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: