Понад 4 години електрики може не бути на Київщині та ще у трьох областях – ОПУ

Читать на русском
Жителям Києва, Київської, Житомирської, Чернігівської та Черкаської областей сьогодні потрібно бути готовим до того, що світла може не бути більше ніж 4 години.

Жителям Києва, Київської, Житомирської, Чернігівської та Черкаської областей сьогодні потрібно бути готовим до того, що світла може не бути більше, ніж 4 години.

Про це попередив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«У Києві, Київській, Житомирській, Чернігівській та Черкаській областях сьогодні застосовуються жорсткіші обмеження у подачі електроенергії. Відключення можуть тривати довше ніж 4 години, але енергетики роблять все можливе, щоб стабілізувати систему», – сказав він.

За його словами, це необхідно, щоб подолати наслідки нічної атаки окупантів на інфраструктуру.

Нагадаємо, сьогодні вранці запровадили відключення електрики у Києві та чотирьох областях.

Пізніше стало відомо, що «Укренерго» вводить більш тривалі екстрені відключення світла у Києві та Київській області. Причиною стали нові серйозні ушкодження енергетичної інфраструктури.

Вночі росія знову атакувала критичну об'єкти енергетики. Так, внаслідок обстрілу росіян було пошкоджено обладнання магістральної мережі енергосистеми у центральних областях України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: