Окупанти обстріляли Сумську область з мінометів та артилерії: ОВА повідомила деталі

Читать на русском
За понеділок, 24 жовтня, російські окупаційні війська сім разів обстріляли Сумську область.
Дмитро Живицькийфото: Сумська ОВА

Упродовж минулої доби, 24 жовтня, російські окупаційні війська сім разів обстріляли прикордонні громади Сумської області. Внаслідок артударів ніхто не постраждав.

Про це голова Сумської ОВА Дмитро Живицький повідомляє у Telegram.

Зазначається, що ворог вів вогонь по Середино-Будській, Шалигінській, Юнаківській та Великописарівській громадам. У Середино-Будській громаді ворог о 10:30 обстріляв один із населених пунктів із мінометів, зафіксовано 7 «приходів».

У Шалигінській громаді з 11:00 росіяни вели артобстріл прикордонних територій. Усього було зафіксовано 10 вибухів. Згодом по обіді росіяни ще 16 разів вистрілили з артилерії.

При цьому, Великописарівську громаду війська росії обстріляли за день тричі. Після 12 години дня з мінометів вели вогонь околицями населених пунктів. Було лише 8 прильотів, о 17:00 скинули вибухівку з безпілотника.

У Юнаківській громаді на околицях прикордонного села ворог застосував стрілецьку зброю. Військові зафіксували 10 автоматних черг. На щастя, як завжди обійшлося без жертв і руйнувань.

Як повідомляється, також сьогодні мешканець Есманської громади наїхав причепом трактора на міну, коли перевозив дрова. Водій не постраждав.

Нагадаємо, що за добу понеділка, 24 жовтня, росіяни завдали трьох ракетних та сім авіаційних ударів по території України, а також здійснили три обстріли з РСЗВ.

Раніше ми повідомляли, що на Донеччині через ворожі обстріли загинули ще шість мирних жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: