Російські війська продовжують обстрілювати Сумщину, поранено жінку

Читать на русском
У суботу, 22 жовтня, російські окупанти обстріляли шість громад у Сумській області. Одна жінка отримала поранення.
Українська правда

У суботу, 22 жовтня, російські окупанти обстріляли шість громад у Сумській області. Одна жінка отримала поранення.

Про це повідомляє голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

«За день було 143 приходи по громадах Сумщини. З них: 7 мінометних обстрілів, усього 72 приходи, 2 артилерійських, 31 приход та 1 – з реактивних систем залпового вогню «Град», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що за день окупанти обстріляли шість громад у регіоні. Зокрема під обстріл потрапило село в Есманській громаді. Ворог обстрілював також територію Юнаківської громади двічі: одного разу з артилерії, вдруге – з мінометів. Пошкоджена лінія електропередач.

У Шалигінській громаді зафіксували два мінометні та один обстріл з «Градів». Внаслідок дій загарбників загорівся ліс. Крім того, внаслідок одного з обстрілів у селі Ходине пошкоджено школу, дитячий садок, сільраду, водонапірну вежу та пам’ятник. В іншому селі громади пошкоджено два житлових будинки та лінію електропередач.

Живицький додав, що внаслідок російської атаки 68-річна жінка отримала осколкові поранення та наразі перебуває у лікарні.

Нагадаємо, у суботу, 22 жовтня, окупаційні війська обстріляли Нікопольський район на Дніпропетровщині з реактивної артилерії. Внаслідок російської атаки троє людей отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: