ЗСУ витіснили ворожі війська із чотирьох населених пунктів на Донбасі – Генштаб

Читать на русском
За поточну добу понеділка, 24 жовтня, росіяни завдали трьох ракетних та сім авіаційних ударів по території України, а також здійснили три обстріли з РСЗВ.

За поточну добу понеділка, 24 жовтня, росіяни завдали трьох ракетних та сім авіаційних ударів по території України, а також здійснили три обстріли з РСЗВ.

Про це йдеться у зведенні Генштабу у понеділок увечері, 24 жовтня.

За інформацією військових, під ворожі удари потрапили об'єкти цивільної інфраструктури у Куп'янську Харківської області, Вугледарі та Соледарі Донецької області та місті Миколаєві.

ЗСУ витіснили ворога з населених пунктів Кармазинівка, М'ясожарівка та Невське Луганської області та Новосадово у Донецькій області.

Окупанти здійснювали обстріли на наступних напрямках:

  • на Слобожанському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах сіл Красне, Огурцове, Стариця та Чавунівка;

  • на Куп'янському та Лиманському напрямках – з танків та артилерії різних типів у районах сіл Берестове, Кислівка, Кам'янка, Дронівка, Зарічне, Надія та Білогорівка;

  • на Бахмутському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Бахмутське, Бахмут, Білогорівка, Веселе, Зеленопілля, Клищіївка, Курдюмівка, Верхньокам'яне, Озаранівка, Опитне, Соледар;

  • на Авдіївському напрямку – з танків та різнокаліберної артилерії в районах населених пунктів Авдіївка, Бердичі, Водяне, Невельське, Красногорівка, Костянтинівка, Новомихайлівка, Мар'їнка та Первомайське;

  • на Новопавлівському та Запорізькому напрямках – з танків та всього спектру артилерії в районах населених пунктів Велика Новосілка, Времівка, Вугледар, Гуляйполе, Залізничне, Малинівка, Микільське, Ольговське, Павлівка та Шевченка.

  • На Южнобузькому напрямку ворог вів обстріли, зокрема, в райони Квітневого, Благодатного, Білогірки, Правдино, Партизанського, Давидового Брода та Трифонівки.

«Протягом доби противник завдав ракетних та авіаційних ударів по інфраструктурі та житлу цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни», - наголосили в Генштабі.

Нагадаємо, на Херсонщині за півгодини ЗСУ збили два ворожі ударні вертольоти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: