У рф підірвали залізничну колію неподалік білорусько-українського кордону

Читать на русском
Через вибух на залізниці в Брянській області рф, ешелони не зможуть потрапити до Білорусі по одній із залізничних гілок.
t.me/zsuwar

Увечері 24 жовтня в Брянській області країни-агресора, між Новозибковим і Злинкою спрацював вибуховий пристрій на залізничній колії. Ймовірно діяли партизани.

Про це повідомляє моніторингова група «Беларускі Гаюн», а також повідомило російське пропагандистське агентство «РИА Новости», яке наводить слова губернатора регіону Олександра Богомаза.

«Сьогодні ввечері на перегоні між населеними пунктами Новозибків і Злинка спрацював невідомий вибуховий пристрій. Пошкоджено залізничні колії. Постраждалих немає», - йдеться у повідомленні Богомаза.

Водночас, у моніторинговій групі «Беларускі Гаюн» опублікували фото, на яких видно пошкоджену рельсу і кілька шпал. Там також наголосили, що цей ця колія «активно використовують для військових перевезень росія-Білорусь».

Варто зазначити, що цей шлях активно використовується для транспортування військової техніки та іншого постачання.

Нагадаємо, що у Білорусі помітили іранських інструкторів, які могли координувати запуски дронів-камікадзе Shahed-136 по Україні.

Раніше у російському Бєлгороді губернатор повідомляв про «приліт» в інфраструктуру та «обстріл» Шебекіно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: