Окупанти готують провокацію на центральній площі Мелітополя, щоб звинуватити ЗСУ – Федоров

Читать на русском
Сьогодні, 23 жовтня, у тимчасово захопленому Мелітополі окупанти можуть спробувати влаштувати провокації та звинуватити у них ЗСУ.
Фото mind.ua

Сьогодні, 23 жовтня, у тимчасово захопленому Мелітополі окупанти можуть спробувати влаштувати провокації та звинуватити у них ЗСУ.

Про це в етері національного марафону повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

Відомо, що в неділю, 23 жовтня, Мелітополь відзначає День визволення міста від фашистських загарбників. Кожного року цього дня у місті вшановували ветеранів, проте за словами Федорова, сьогодні окупанти намагаються влаштувати провокацію.

«На 16:00 загарбники збирають «масовку» на центральній площі міста, заводять людей і збираються вчинити провокацію, щоб потім звинуватити Сили спротиву, ЗСУ. Цивільне населення для нас завжди є пріоритетом, і точно ніхто не збирається піддавати небезпеці мирних людей», – зазначив він.

Містян закликають бути пильними, уникати місць скупчення людей та не підходити до російських військових і їхньої техніки.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітопольському районі Запорізької області українські патріоти пропонують загарбникам гроші за військову техніку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: