Не повинно бути жодної хвилини зволікання з рішеннями щодо ППО для України – Кулеба

Читать на русском
Ракетна атака росії. Голова МЗС Дмитро Кулеба закликав світ не зволікати з ухваленням рішення щодо систем ППО для України.
фото Європейска правда

Глава МЗС Дмитро Кулеба, коментуючи ранкові атаки росії по критичній інфраструктурі, закликав не зволікати партнерів із ухваленням рішення щодо систем ППО для України.

Про це він написав у Twitter.

Ракетні удари по Україні: які системи ППО обіцяли надати союзникиСША, Німеччина, Франція, Британія, Нідерланди та Іспанія пообіцяли надати Україні системи ППО. Докладніше – на інфографіці.

«Субота в Україні розпочинається із залпу російських ракет, націлених на найважливішу цивільну інфраструктуру. Частину ми перехопили, інші вразили цілі. ППО рятує життя. У столицях не повинно бути жодної хвилини зволікання з ухваленням рішення щодо систем ППО для України», – написав він.

Нагадаємо, сьогодні вранці росія знову масово атакувала ракетами міста України. Вибухи пролунали у Київській, Одеській, Хмельницькій, Рівненській, Чернівецькій, Львівській областях та у Луцьку. У деяких обласних центрах частково зникло світло та вода.

В ОВА підтвердили, що здебільшого під ударами опинилися об'єкти енергетичної інфраструктури. У Луцьку було поранено людину.

Повітряним силам ЗСУ вдалося за ранок збити 18 крилатих ракет ворога. Усього рф було випущено 33 ракети.

В Укренерго заявили, що масштаб пошкоджень сьогоднішніх ударів може перевищувати наслідки атаки росії 10-12 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: