Окупанти знову обстріляли Нікопольський район, є поранені – ОВА

Читать на русском
Окупанти ударили з РСЗВ по Червоногригорівській громаді. Троє людей отримали поранення, наразі вони у лікарні.
Ілюстративне фото

У суботу, 22 жовтня, окупаційні війська обстріляли Нікопольський район на Дніпропетровщині з реактивної артилерії. Внаслідок російської атаки троє людей отримали поранення.

Про це голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомляє у Телеграмі.

Згідно зі словами Резниченка, окупанти ударили з РСЗВ по Червоногригорівській громаді. Троє людей отримали поранення, наразі вони у лікарні.

«Пообіді росіяни знову обстріляли Нікопольський район. Ударили з РСЗВ по Червоногригорівській громаді. Понівечені житлові будинки», - йдеться у повідомленні керівника області.

Нагадаємо, що окупанти посилили обстріли Дніпропетровщини. Від початку поточного тижня окупанти здійснили велику кількість ракетних атак на Дніпропетровську область.

Також нагадаємо, що сьогодні вранці по Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Росія масово атакувала ракетами міста України. Вибухи пролунали у Київській, Одеській, Хмельницькій, Рівненській, Чернівецькій, Львівській областях та у Луцьку. У деяких обласних центрах частково зникло світло та вода.

Раніше президент Зеленський повідомляв, що російські окупанти з початку доби, 22 жовтня, випустили по Україні 36 ракет, більшість з них збили сили протиповітряної оборони.

Окрім цього ми повідомляли, що масштаб руйнувань сьогоднішніх ударів може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: