У Харкові зросла кількість постраждалих внаслідок ударів рф напередодні

Читать на русском
Внаслідок вчорашньої ракетної атаки російських окупантів по Харкову отримали поранення 11 людей.

Внаслідок вчорашньої ракетної атаки російських окупантів по Харкову отримали поранення 11 людей. Один із них перебуває у тяжкому стані.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram 22 жовтня.

Масштабна тривога: вибухи пролунали в Луцьку та ще у декількох областяхСьогодні вранці, крім Київщини, також пролунали вибухи у Луцьку, Рівненській, Одеській та Хмельницькій областях. У деяких випадках це робота ППО.

«Протягом минулої доби ворог завдав 2 ракетних удари, імовірно з ЗРК С-300, по об'єкту промислової інфраструктури в м. Харків приблизно о 8:05 та о 10:15. Внаслідок цих двох ударів, за уточненими даними, поранення загалом отримали 11 людей. 1 з поранених у важкому стані, стан решти медики оцінюють як середній», – написав він.

Крім того, протягом доби ворог обстрілював Вовчанськ, смт Дворічне та інші населені пункти у Харківському, Чугуївському, Богодухівському та Куп'янському районах області. Пошкоджено приватні будинки, були пожежі.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 45-річного чоловіка у Богодухівському районі, 54-річну жінку у Куп'янському та 56-річного чоловіка у Харківському районі.

Нагадаємо, вранці 21 жовтня російські війська завдали ракетного удару по об'єкту промислової інфраструктури у Київському районі Харкова – поранення отримали шестеро людей.

Пізніше армія рф повторно обстріляла Харків. Під ударом знову опинився Київський район. Повідомлялося про трьох постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: